Gezinsmedewerker CaH gezocht

Vind je dat kinderen het best kunnen opgroeien in het gezin? Ben je overtuigd dat een crisis extra mogelijkheden geeft tot verandering? Ben jij de bevlogen gezinsmedewerker 'Crisishulp aan Huis' (m/v) die we zoeken?

We bieden een voltijds contract (bepaalde duur tot 31 december 2023). Deze functie situeert zich binnen de dienst Crisishulp.

'Crisishulp aan huis' wil samen met de minderjarige en zijn/haar gezin de acute opvoedingscrisis aanpakken, zodat er terug een perspectief en hoop komt in de opvoeding. Het doel van 'Crisishulp aan huis' is het verhogen van de veiligheid van de minderjarige en andere gezinsleden door de competenties en opvoedingsvaardigheden van het gezin te vergroten. Wanneer uithuisplaatsing dreigt, wordt expliciet ingezet op het vermijden van uithuisplaatsing. Onze hulp is gericht aan zowel de kinderen, de jongeren als de ouders.

De hulp is kortdurend, mobiel en intensief, en vindt plaats bij het gezin thuis.

Het werkingsgebied voor deze functie is Oost-Vlaanderen.

Solliciteren kan tot en met zondag 11 juni 2023. Meer informatie vind je bij 'Hoe solliciteren?'. De sollicitaties worden permanent geëvalueerd, dus eerder solliciteren dan de deadline is zinvol.

We dragen professionaliteit, discretie en respect hoog in het vaandel. Je kan steeds rekenen op een vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.
Gegevens van niet-geselecteerde kandidaten worden in het kader van privacy na het sluiten van de procedure vernietigd.